OKQ8 lanserar SunDay – med stöd av KP Energy

OKQ8 lanserar SunDay, en specialist inom solceller, energilagring och elbilsladdning som riktar sig mot fastighetsägare, industrier och bostadsrättsföreningar. KP Energy ger stöd i inköp och projektering.
Pressmeddelande
OKQ8, med stöd från KP Energy, introducerar nu SunDay som sin senaste satsning inom hållbar och förnybar energi. SunDay är specialister inom solceller, elbilsladdning och energilagring och riktar sig till fastighetsägare, industrier och bostadsrättsföreningar som ser solceller som en nyckelkomponent för dagens och framtidens hållbara energiförsörjning. Med den snabba ökningen av eldrivna fordon växer också behovet av laddningsinfrastruktur på fler platser.
På en marknad som präglas av många aktörer ger OKQ8:s långa historia och gedigna erfarenhet SunDay fördelen att alltid leverera den senaste tekniken på ett enkelt och tryggt sätt för kunderna. Solceller, elbilsladdning och energilagring genom batterier är tjänster som var för sig och i kombination hjälper fastighetsägare, kommuner och företag att producera och lagra sin egen el. Detta bidrar till att minska klimatavtrycket och ger möjlighet att uppnå ambitiösa klimatmål.
Helen Axelsson, Director B2B Sales på OKQ8 Scandinavia, uttrycker sin entusiasm över kundernas växande intresse för hållbara energilösningar och vill betona vikten av solenergi i Sverige. “Solel står för närvarande endast för 1 % av elproduktionen, men tillväxten är snabb och avgörande för att Sverige ska nå sina klimatmål. Med SunDay erbjuder OKQ8 företag och kommuner en kombination av specialistkunskap och omfattande service inom solceller, batterilagring och elbilsladdning.”
Genom att utnyttja solens energi kan svenska företag och fastighetsägare spara både energi och pengar samtidigt som de minskar sin påverkan på klimatet. SunDay erbjuder allt från analys av kundens energibehov till nyckelfärdiga projekt och omfattande service för att säkerställa en smidig och framgångsrik implementering av solcellslösningar. Med SunDay kan du dra nytta av solens kraft och bidra till en mer hållbar framtid.

Senaste nytt

KP Energy välkomnar Pylontech som ny leverantör av energilagringslösningar

Filip Wiqvist slutar som CEO för KP Energy

KP Energy ingår partnerskap med VSK Bandy för en Schysst Framtid