Bli en del av KP Energy och upplev din potential

Hos KP Energy tror vi på din potential. Anslut till oss och arbeta tillsammans med kollegor som brinner för energiomställningen. Se våra lediga tjänster och bli en del av vår resa!

Engagerade kollegor som brinner för hållbar utveckling

Tillväxtresa i en expansiv och hållbar bransch

Bidra till företagets framtid och varumärke

Vi är på ett uppdrag!

KP Energy har en tydlig vision att forma morgondagens samhälle genom att leverera hållbar energi idag – för dig, för vår planet och för nästa generation. Vårt uppdrag är att hjälpa energibranschen att accelerera omställningen genom att leverera avancerade produkter och tjänster på ett enkelt och hållbart sätt. På KP Energy kommer du att möta en fantastisk mix av människor, alla engagerade och drivna för en hållbar framtid. Varje dag är en möjlighet att forma vårt erbjudande och du kommer att vara en av våra viktigaste tillgångar. Här finns inga givna regler eller enkla svar, bara oändliga möjligheter.

“Bidra till en hållbar framtid”

“Som transportkoordinator får jag varje dag möjligheten att planera så miljöeffektiva och kostnadseffektiva transporter som möjligt och få bidra till en hållbar framtid. Sedan är kollegorna fantastiska!”

"Ett enormt driv bland kollegor"

“Det är väldigt roligt att få jobba för ett företag som ständigt är under förändring då marknaden rör sig snabbt. Här får vi chans till att påverka vår egen utveckling och det finns både en stor omtänksamhet och ett enormt driv bland kollegorna!”

Om KP Energy

KP Energy är Sveriges ledande distributör inom solenergi, laddinfrastruktur och energilagring och en del av OK-Q8 AB.  Vi levererar produkter och system till hundratals återförsäljare i Norden.KP Energys uppdrag är att hjälpa energibranschen att accelerera omställningen genom att leverera avancerade produkter och tjänster på ett enkelt och pålitligt sätt.Vi har en tydlig vision att forma morgondagens samhälle genom att leverera hållbar energi idag – För dig, för vår planet och för nästa generation.

Lediga jobb hos KP Energy

Product manager

Vill du vara en del av förändringen och spela en nyckelroll i att forma morgondagens samhälle genom CleanTech med fokus på produktsortimentet för grossistverksamhet?

Hos oss på KP ENERGY är vi passionerade för att driva den gröna omställningen och skapa en positiv inverkan på vår planet. Vår företagskultur präglas av samarbete, passion och en stark övertygelse om att tillsammans kan vi göra skillnad.
Vi söker nu flera Product Managers, kunniga inom produkter och tjänster för CleanTech-segmentet. Du delar vår passion och är redo att ta ledningen i vår strävan efter att bibehålla och stärka vår position som marknadsledande grossist.

Job title

Job description

Just nu är våra sköna och gröna jobb redan tillsatta, men oroa dig inte - på KP Energy skiner alltid solen och när nya möjligheter dyker upp, kommer du hitta dem här!