Om oss

Kvalitet, innovation, hållbarhet & partnerskap

Nordens största grossist inom solenergi, laddinfra och energilagring

KP är Sveriges ledande distributör inom solenergi, laddningsinfrastruktur och energilagring och en del av OK-Q8 AB. Vi levererar produkter och system till hundratals återförsäljare i Norden. 

KP tillhandahåller därtill ett omfattande utbud av signifikanta tjänster såsom digitala verktyg, projekteringsassistans, utbildningar, finansieringslösningar, installation-as-a-service och teknisk support av högsta klass. 

Genom KP:s uttalade fokus på logistik-, transport- och lagerprocesser tillses snabba leveranser med god leveransprecision av både enskilda produkter såväl som av kompletta system. Vi paketerar och levererar framtidens energiinnovationer.

 

Kvalitet är en del av vår värdegrund

KP har sedan bolaget grundades 2012 anammat ett systematiskt och dedikerat kvalitetsledningsarbete. KP:s affärsplan och tydligt definierade kärnvärden stipulerar högsta möjliga kvalitet i allt internt arbete, i bolagets relationer med både kunder och leverantörer samt i alla till marknaden levererade produkter och tjänster. Det är med stolthet vi kan visa upp vår certifiering enligt ISO 9001 och 14001.P

Vår ledning

Filip Wiqvist
CEO

Andreas Säfström
CSO

Albin Hasselström
CMO & CSCO

Christer Samuelsson
CFO