Vi hjälper dig att accelerera omställningen till förnybar energi

Vi stöttar din verksamhet för hållbar tillväxt med vårt noggrant utvalda sortiment av högkvalitativa produkter och innovativa tjänster.

Kvalitetssäkrat sortiment med hög tillgänglighet

Säkra och flexibla leveranser som uppfyller dina behov

Tjänster och lösningar som stöttar din tillväxt

Brett och kvalitetssäkrat sortiment

Vi erbjuder noggrant utvalda produkter inom solenergi, energilagring och elbilsladdning från världsledande leverantörer för alla typer av fastigheter. Med en tillgänglighet på 98% för omgående leverans och hög servicenivå, säkerställer vi att din affär blir trygg och smidig.

Solenergi

Solenergi är en av dagens och framtidens viktigaste energikällor - den är förnybar, billig, enkel och hållbar. Vi erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa solcellspaneler, växelriktare och montagessystem för både villamarknaden och kommersiella fastigheter.

Elbilsladdning

Framtidens transportmöjligheter är miljövänliga och kostnadseffektiva med elbilsladdning. Vi erbjuder smarta och hållbara laddlösningar för alla typer av laddplatser, som garanterar enkel och effektiv laddning med maximal effekt och säkerhet.

Energilagring

Energilagring är nyckeln till framtidens elnät och avgörande för att balansera tillgång och efterfrågan på energi och effekt. På så sätt kan vi använda förnybar energi mer effektivt och pålitligt. Vi erbjuder smarta och kraftfulla batterilösningar för alla typer av fastigheter.

Tjänster som stöttar din tillväxt

Vi erbjuder smarta tjänster och lösningar inom finansiering, projektering, logistik och eftermarknad för att hjälpa dig växa på ett hållbart sätt. Med säkra leveranser, hög service och teknisk support garanterar vi en enkel och trygg affär hela vägen.

Drönarvy av en stor villa med solpaneler på taket, omgiven av ett grönt landskap med några träd.
Med vår anläggningsdesign får du färdigt tekniskt underlag och materialoffert att presentera för din kund, skapat av våra erfarna projektörer. Vi har hög kompetens inom solcellsanläggningar och hjälper dig att spara tid samtidigt som du stärker lönsamheten.
KP KUNDTJANST_IMG02266

Ibland dyker oförutsedda utmaningar upp och allt går inte som planerat. Med våra eftermarknadstjänster hjälper vi dig att hantera garantiärenden mot leverantörer, samt felsökning och problemidentifiering. På så sätt kan du känna dig trygg och fokusera på din kärnaffär.

hubspot-matkal
Med KP Energys Materialkalkylator kan du räkna ut materialtillgång, sammanlagd effekt och ett slutpris som sedan kan sparas som ett pågående projekt eller läggas som en order direkt via vår Webbshop. Beräkningen av vad solcellsanläggningen kommer producera görs enkelt direkt i verktyget efter att anläggningen är designad.
Design- och hållfasthetskrav tas hänsyn till automatiskt för att säkerställa en korrekt projektering.
KP LAGER_IMG01981

Vi erbjuder inte bara hög leveransprecision och service utan även flera smarta logistiklösningar som ökar effektiviteten och flexibiliteten för dig som kund. Vid beställning kan du enkelt välja vilka tjänster du önskar för varje specifikt projekt.

entrepreneur-working-with-bills

Vi erbjuder fördelaktiga och flexibla finansieringstjänster som kan möjliggöra och förenkla din affär, exempelvis fakturasälj, kreditlösningar och företagsleasing. Vi hjälper dig att möjliggöra din tillväxt genom smarta lösningar som är anpassade efter dina behov.

Är du redo att förändra världen?

Tillsammans mot ett hållbarare samhälle – Med våra kvalitativa produkter & lösningar, hängiven service och säkra leveranser hjälper vi dig både att komma igång och att blomstra. Ta del av de senaste cleantech-innovationerna genom att bli en del av KP Energy idag!

Värdefulla tjänster

Digitala verktyg

Säkra leveranser

Brett produktsortiment

BLI KUND

Så lätt är det att bli kund hos oss

Utforska nya möjligheter som återförsäljare hos KP Energy! Anslut dig till vårt nätverk och erbjud dina kunder hållbara energilösningar inom cleantech. Med vårt dedikerade stöd och högkvalitativa produkter kan vi tillsammans bidra till att driva energiomställningen och maximera ditt företags tillväxtpotential. Bli återförsäljare idag och ta del av framtidens energi!

1. Skicka in din ansökan till oss

Processen startar med att du skickar in din ansökan genom att fylla i ett formulär i webbshopen. Vi är en grossist och säljer endast till registrerade installatörer och återförsäljare.

2. Kreditupplysning genomförs

Vi kontrollerar era uppgifter och kontaktar dig om vi behöver förstå mer om era behov. Därefter genomför vi en kreditupplysning på ert företag.

3. Access till Webbshopen och verktyg

Du får inloggningsuppgifter till vår webbshop där du kan se hela vårt sortiment, pris- och lagerinformation samt vår Materialkalkylator.

4. Onboarding för enkel och snabb start

Du får slutligen ett mejl med en info om våra tjänster och annan viktig information för att snabbt komma igång.

Har du några frågor?​

Här har vi samlat de vanligaste frågorna och deras svar. Har du en egen fråga är du välkommen att kontakta oss. Vi hjälper dig gärna! 
Hur blir jag kund hos KP Energy?
Vi är en grossist och säljer endast till registrerade företag. Klicka här för att komma till vårt formulär där du enkelt kan skicka in din ansökan om att bli kund och få tillgång till vår Webbshop och materialkalkylator.
Vad får jag för kreditlimit?

När du ansöker om att bli kund hos oss genomför vi en kreditupplysning på ert företag, därefter får du information om er nivå av kreditlimit. Som kund hos oss kan du genom våra finansieringstjänster ansöka om tillfälligt utökade kreditvillkor. Läs mer om våra finansieringstjänster här. 

Hur ser jag pris och lagersaldo på produkter?

För att se hela vårt sortiment samt pris- och lagerinformation behöver du skicka in en ansökan om att bli kund hos oss. Det är enkelt! Du får sedan tillgång till vår Webbshop, där pris och lagersaldo för respektive artikel finns. 

Hur går leveranser till?

Din order skickas från vårt lager på ordererkänt datum, normal leveranstid är 1-3 arbetsdagar och i enlighet med våra villkor fakturerar vi för fraktkostnaden. Vi tillhandahåller också skräddarsydda logistiklösningar – välj enkelt vilka lösningar som passar ditt projekt bäst.  

Vilken typ av support kan jag få?

Vi garanterar en enkel och trygg affär hela vägen. Vår kundtjänst stöttar dig i allt ifrån frågor kring produkter och leveranser till teknisk support. Vårt eftermarknadsstöd hjälper dig med garantihantering samt felsökning och problemidentifiering.  

Utvalda leverantörer som möter våra krav

Med vårt omfattande och noggrant utvalda sortiment av högkvalitativa cleantech-produkter och systemlösningar kan vi erbjuda kompletta solcellsanläggningar. Vårt sortiment utökas ständigt för att möta de nya behoven på marknaden. Vi strävar alltid efter att vara din kompletta leverantör inom cleantech.

Nyheter från KP Energy

Nyheter från KP Energy