Ett nytt erbjudande från Kraftpojkarna

Tiden är inne för något nytt. Marknaden inom clean tech har mognat under de senaste åren och samtidigt växt enormt i storlek. Idag är ni som jobbar med hållbara energilösningar många. Ni har olika affärsstrategier vilket medför olika behov.

Med detta som utgångspunkt kommer vi den 1:a oktober förändra och fullt ut lansera vårt Partnerprogram, och med det vårt nya erbjudande mot marknaden.

Partnerprogrammet är en samling av alla de värdeökande tjänster vi erbjuder, utöver de produkter och system vi har i sortimentet. Dessa tjänster, gällande både solenergi, laddinfra och energilagring, inkluderar delar som Installation, Projektering, Finansiering, Garantihantering, Utbildning, med flera. Tjänster, som vid ert behov, lyfter er mot marknaden och får er att lyckas.

Den 1:a oktober ljuder även startskotten för vår kompletta digitala affärsplattform – designad och utvecklad specifikt till dig som återförsäljare i branschen. Med funktioner som leadshantering, systemdesign, offertverktyg, och projektledning, kommer ni kunna hålla ihop hela affären, från affärslead till slutfört projekt, utan att en enda gång behöva flytta data mellan olika system eller hantera separata filer. 1:a oktober öppnar vi förhandsbokningen av plattformen med ett grymt Early bird-erbjudande.

Hårdvara, Tjänster & Digitalisering

Kraftpojkarnas nya erbjudande kommer vara mer flexibelt, där konkurrenskraftiga produkter adderas värde genom en rad olika tjänster, individuellt valbara av dig som samarbetspartner. Med vårt digitala fokus förenklar vi era affärer och ger er verktyg att möta kunden med både solenergi, laddinfrastruktur och energilagring.


Lanseringsevent 1/10

Den 1/10 klockan 09:00 hålls vårt lanseringsevent för vårt nya erbjudande. Registrera dig redan idag.