Energifylld KP PartnerKickoff ger stark start på CleanTech-året

CleanTech-året rivstartade på KP PartnerKickoff med fokus på förnybar energi. Entreprenör och investerare Sara Wimmercranz inspirerade, medan paneldebatten kretsade kring energilagring och flexibilitet.
Event
Årets KP PartnerKickoff blev en energifylld och inspirerande start på det nya cleanech-året. Under evenemanget samlades våra kunder, samarbetspartners, leverantörer och nyckelaktörer inom förnybar energi för att bygga kunskap, nätverka och utforska spännande affärsmöjligheter. Dagen bjöd på värdefulla insikter om marknadens utveckling både för 2023 och framåt, samt en presentation av KP Energys strategiska arbete för att hjälpa våra kunder att växa inom solbranschen.
En av höjdpunkterna på KP PartnerKickoff var när entreprenören och investeraren Sara Wimmercranz intog scenen för ett samtal med vår moderator Sandra Runsten från Sweco. Samtalet gav värdefulla insikter. Samtalet mellan Sara och vår moderator Sandra Runsten från Sweco gav värdefulla insikter och tips om att bygga hållbara, lönsamma och välmående bolag. Dessutom diskuterades energiomställningen och hur vi tillsammans kan påverka och forma framtiden för kommande generationer.
En paneldebatt om energilagring och flexibilitet var också en central del av evenemanget. Där delade experter som Anna Wolf från Power Circle, Niclas Damsgaard från Svenska Kraftnät och Sara Danielsson från Flower med sig av sina insikter och erfarenheter. Debatten fokuserade på de stora behov och utmaningar som elektrifieringen av vårt samhälle innebär, samt de spännande och innovativa möjligheter som energilagring och flexibilitet erbjuder.
Budskapet som genomsyrade KP PartnerKickoff var tydligt – alla energislag behövs och för att lyckas med energiomställningen måste vi arbeta tillsammans och samarbeta på alla nivåer.
Deltagarna på KP PartnerKickoff uttryckte uppskattning för evenemanget, där de fick nya idéer och möjligheter till nätverkande inom branschen.
KP Energy ser fram emot att fortsätta stärka samarbetet och tillsammans med våra partners och aaktörer inom cleantech fortsätta driv framtidens hållbara energilösningar.

Senaste nytt

kp energy webshop

🚀 KP Energy lanserar ny webbshop! 🚀

KP Energy välkomnar Pylontech som ny leverantör av energilagringslösningar

Filip Wiqvist slutar som CEO för KP Energy