FÖR DIG, VÅR PLANET OCH FÖR NÄSTA GENERATION

Välkommen till KP Energys kunskapsplattform

Välkommen till
KP Energys kunskapsplattform

Här hittar du allt du behöver för att hålla dig uppdaterad om de senaste nyheterna samt utbildningar inom cleantech-produkter, tjänster och system.
Energilagring

Upptäck den oslagbara kombon – Pylontech H3 och Solis Hybridväxelriktare

60min
Upptäck KP Energys senaste genombrott inom energilösningar! Vår kraftfulla kombination av Pylontech, Solis och Checkwatt erbjuder toppkvalitet och total flexibilitet till ett pris som överträffar all konkurrens.

On demand-utbildningar

Solenergi

Det flexibla solenergisystemet för platta tak – Aercompact SN2

Lär dig mer om Aerocompacts produktsortiment och till Aerotool planning för både platta och lutande tak. Fokus på CompactFlat SN2 som är ett flexibelt, skenbaserat modulsystem som erbjuder lösning för alla tänkbara applikationer med platta tak.
Finansieringstjänster

Skapa tillväxt för din affär!

KP Energy Finansieringslösning – Nordic Finance Vi på KP Energy vill möjliggöra samt skapa tillväxt i din affär! I detta webinar guidar vi dig i hur vi kan underlätta för ditt företag att finansiera dina anläggningar.
Energilagring

Utforska Flowerhub och framtidens energilösningar

I samarbete med Flower bjuder vi in dig till ett exklusivt webinar där vi tillsammans med Svenska Kraftnät fördjupar oss i balanseringen av elnätet samt hur du kan delta på stödtjänstmarknaden.
Solenergi

TJB – Komplett infästningssystem för lutande tak

Upptäck hur TJB kan göra ditt solenergiprojekt enklare och mer effektivt, med snabba lösningar och lätta produkter som sparar mycket tid på taket.
Solenergi

K2 monteringssystem för platta tak

Vi på KP Energy är glada över att meddela vårt senaste samarbete med K2, där vi gemensamt bjuder in till ett spännande webinar för att lansera det innovativa K2 monteringssystemet för platta tak.
Pressmeddelande

KP Energy välkomnar Pylontech som ny leverantör av energilagringslösningar

KP Energy välkomnar Pylontech som ny leverantör av energilagringslösningar KP Energy, en av Nordens ledande cleantech-grossister, är stolta över att presentera Pylontech som ny leverantör av batteribaserade energilagringssystem (BESS). Med
branschuppdatering

Filip Wiqvist slutar som CEO för KP Energy

Efter drygt två år har Filip Wiqvist lämnat sitt uppdrag som CEO för KP Energy. KP Energys strategiska inriktning kvarstår för att bibehålla positionen som en av de ledande grossisterna inom CleanTech i Norden.
Pressmeddelande

KP Energy ingår partnerskap med VSK Bandy för en Schysst Framtid

Som en del i vår strävan mot en hållbar framtid blir vi guld-partner till Västerås-föreningen VSK Bandy och deras CSR-verksamhet Schysst Framtid, i ett led att stödja barn och unga.
Event

KP Energy i Energistrategipodden

Under Elmia Solar var vår VD Filip Wiqvist med i Energistrategipodden och diskuterar hur grossistens roll i omställningen stärks i takt med att branschen mognar.
Event

Besök oss på Elmia Solar

KP Energy kommer att närvara på Elmia Solar, Nordens nya mötesplats för solenergibranschen den 13-15 februari 2024.
Pressmeddelande

KP Energy – Pressmeddelande lansering Finland

KP Energy tar nästa steg i tillväxtstrategin – ny storsatsning på Finland