FÖR DIG, VÅR PLANET OCH FÖR NÄSTA GENERATION

Välkommen till KP Energys kunskapsplattform

Välkommen till
KP Energys kunskapsplattform

Här hittar du allt du behöver för att hålla dig uppdaterad om de senaste nyheterna samt utbildningar inom cleantech-produkter, tjänster och system.

On demand-utbildningar

Elbilsladdning

Upptäck Zaptec GO – ledande laddboxen inom säkerhet

Zaptec är ledande inom laddsäkerhet och laddstationerna är certifierade med högsta säkerhetsstandard och passar alla bilar. Lär dig mer om funktionerna, fördelarna och detaljerad förståelse för vilka faktorer du bör överväga vid val av en laddbox.
Digitala Tjänster

Ta del av hur du kan effektivisera din verksamhet med Empower!

Empower är KP Energys modulbaserade affärssystem & CRM verktyg som ger dig sömlös sammankoppling av försäljningsstadier samt möjlighet att hantera kunder, affärer, uppgifter, ärenden, arbetsrapporter, tidrapporter och faktureringsunderlag på ett ställe.
Solenergi

Få experttips på installationen av APsystems mikroinverter

Apsystems mikroinverter är ett prisvärt system och flexibelt system som framför allt passar småhus och villa segmentet. Lär dig mer om funktionerna och installationen utav AP systems microinverter samt får ta del av genomgång av APdesigner.
Solenergi

Det flexibla solenergisystemet för platta tak – Aercompact SN2

Lär dig mer om Aerocompacts produktsortiment och till Aerotool planning för både platta och lutande tak. Fokus på CompactFlat SN2 som är ett flexibelt, skenbaserat modulsystem som erbjuder lösning för alla tänkbara applikationer med platta tak.
Finansieringstjänster

Skapa tillväxt för din affär!

KP Energy Finansieringslösning – Nordic Finance Vi på KP Energy vill möjliggöra samt skapa tillväxt i din affär! I detta webinar guidar vi dig i hur vi kan underlätta för ditt företag att finansiera dina anläggningar.
Energilagring

Ferroamps smarta likströmsnät och stödtjänst

Under webinaret kommer en introduktion ges till Ferroamp och deras smarta likströmsnät. Vi kommer även diskutera utmaningarna som Sveriges elnät står inför och hur Ferroamp kan bidra till att lösa dessa problem. Dessutom kommer vi titta närmare på de stödtjänster som ingår i Ferroamps system, vilka kan vara till stor nytta för fastighetsägare.
Energilagring

Lär dig mer om frekvensreglering med Sungrow

Du får en inblick i de olika kontrollmöjligheter som Sungrow erbjuder för att övervaka och hantera solenergiförbrukningssystem på ett mer effektivt sätt.
Solenergi

Maximera din design med APdesigner from Apsystems

Upptäck kraften hos APsystems’ online-designverktyg, AP Designer, som underlättar och accelererar designen av solenergisystem i olika service-scenarier.
Event

KP Energy i Energistrategipodden

Under Elmia Solar var vår VD Filip Wiqvist med i Energistrategipodden och diskuterar hur grossistens roll i omställningen stärks i takt med att branschen mognar.
Event

Besök oss på Elmia Solar

KP Energy kommer att närvara på Elmia Solar, Nordens nya mötesplats för solenergibranschen den 13-15 februari 2024.
Pressmeddelande

KP Energy – Pressmeddelande lansering Finland

KP Energy tar nästa steg i tillväxtstrategin – ny storsatsning på Finland
Pressmeddelande

1KOMMA5° och KP Energy inleder strategiskt partnerskap

Cleantechbolaget 1KOMMA5° och cleantech-grossisten KP Energy har tecknat ett långsiktigt samarbetsavtal för växelriktare och batterier från Sungrow.
Pressmeddelande

OKQ8 lanserar SunDay – med stöd av KP

OKQ8 lanserar SunDay, en specialist inom solceller, energilagring och elbilsladdning som riktar sig mot fastighetsägare, industrier och bostadsrättsföreningar. KP ger stöd i inköp och projektering.
Pressmeddelande

Kraftpojkarna blir KP

Kraftpojkarna byter namn till KP. Genom det nya varumärket öppnar vi upp för att möta nya marknader med ökade investeringar och tar ett steg närmare målet att accelerera omställningen till hållbar energi.