FÖR DIG, VÅR PLANET OCH FÖR NÄSTA GENERATION

Välkommen till KP Energys kunskapsplattform

Välkommen till
KP Energys kunskapsplattform

Här hittar du allt du behöver för att hålla dig uppdaterad om de senaste nyheterna samt utbildningar inom cleantech-produkter, tjänster och system.
Solenergi

TJB – Komplett infästningssystem för lutande tak

60min
Upptäck hur TJB kan göra ditt solenergiprojekt enklare och mer effektivt, med snabba lösningar och lätta produkter som sparar mycket tid på taket.

On demand-utbildningar

Elbilsladdning

Framtidens laddlösningar med Charge Amps

Delta i vår spännande utbildning arrangerad av ChargeAmps och KP Energy för att fördjupa dig i den senaste teknologin för laddning i såväl bostäder som kommersiella fastigheter. Utforska våra produktlinjer, inklusive molntjänstintegration, lastbalansering och gröna laddalternativ. Bli en expert inom laddbranschen och förbered dig för en hållbar framtid.
Elbilsladdning

Upptäck Zaptec GO – ledande laddboxen inom säkerhet

Zaptec är ledande inom laddsäkerhet och laddstationerna är certifierade med högsta säkerhetsstandard och passar alla bilar. Lär dig mer om funktionerna, fördelarna och detaljerad förståelse för vilka faktorer du bör överväga vid val av en laddbox.
Digitala Tjänster

Ta del av hur du kan effektivisera din verksamhet med Empower!

Empower är KP Energys modulbaserade affärssystem & CRM verktyg som ger dig sömlös sammankoppling av försäljningsstadier samt möjlighet att hantera kunder, affärer, uppgifter, ärenden, arbetsrapporter, tidrapporter och faktureringsunderlag på ett ställe.
Solenergi

Få experttips på installationen av APsystems mikroinverter

Apsystems mikroinverter är ett prisvärt system och flexibelt system som framför allt passar småhus och villa segmentet. Lär dig mer om funktionerna och installationen utav AP systems microinverter samt får ta del av genomgång av APdesigner.
Solenergi

Det flexibla solenergisystemet för platta tak – Aercompact SN2

Lär dig mer om Aerocompacts produktsortiment och till Aerotool planning för både platta och lutande tak. Fokus på CompactFlat SN2 som är ett flexibelt, skenbaserat modulsystem som erbjuder lösning för alla tänkbara applikationer med platta tak.
Finansieringstjänster

Skapa tillväxt för din affär!

KP Energy Finansieringslösning – Nordic Finance Vi på KP Energy vill möjliggöra samt skapa tillväxt i din affär! I detta webinar guidar vi dig i hur vi kan underlätta för ditt företag att finansiera dina anläggningar.
Solenergi

Maximera din design med APdesigner from Apsystems

Upptäck kraften hos APsystems’ online-designverktyg, AP Designer, som underlättar och accelererar designen av solenergisystem i olika service-scenarier.
Solenergi

Optimera din energiframtid med Sungrow

Vi erbjuder dig nu att delta i ett spännande Sungrow webinar. Under detta evenemang kommer vi att utforska och förklara de senaste innovationerna inom hybrid växelriktare och laddboxar från Sungrow. Genom att delta får du insikt i hur dessa avancerade teknologier kan optimera din energianvändning, integrera solenergi och batterilagring samt underlätta övergången till elbilar. Anmäl dig nu för att säkra din plats och bli en del av denna informativa session där vi delar med oss av nyckelinsikter om framtidens energilösningar.
Solenergi

Innovativa hybridlösningar med Solis

KP Energy & Solis presenterar nyskapande strängväxelriktare och hybridväxelriktare. Vi kommer att täcka både nya och väletablerade Solis-lösningar och du kommer få en guidning genom Solis produktsortiment, monitoreringsplattform samt design tool för projektering.
Pressmeddelande

OKQ8 lanserar SunDay – med stöd av KP

OKQ8 lanserar SunDay, en specialist inom solceller, energilagring och elbilsladdning som riktar sig mot fastighetsägare, industrier och bostadsrättsföreningar. KP ger stöd i inköp och projektering.
Pressmeddelande

Kraftpojkarna blir KP

Kraftpojkarna byter namn till KP. Genom det nya varumärket öppnar vi upp för att möta nya marknader med ökade investeringar och tar ett steg närmare målet att accelerera omställningen till hållbar energi.
Event

Energifylld KP PartnerKickoff ger stark start på CleanTech-året

CleanTech-året rivstartade på KP PartnerKickoff med fokus på förnybar energi. Entreprenör och investerare Sara Wimmercranz inspirerade, medan paneldebatten kretsade kring energilagring och flexibilitet.