Välkommen till KP Energys kunskapsplattform​

Här hittar du allt du behöver för att hålla dig uppdaterad om de senaste nyheterna samt utbildningar inom cleantech-produkter, tjänster och system.

Tre anställda, en man och två kvinnor, sitter vid ett kontorsbord och har en workshop

Utbildningar

Energilagring

Lär dig mer om frekvensreglering med Sungrow

Du får en inblick i de olika kontrollmöjligheter som Sungrow erbjuder för att övervaka och hantera solenergiförbrukningssystem på ett mer effektivt sätt.
Solenergi

Maximera din design med APdesigner from Apsystems

Upptäck kraften hos APsystems’ online-designverktyg, AP Designer, som underlättar och accelererar designen av solenergisystem i olika service-scenarier.
Solenergi

Optimera din energiframtid med Sungrow

Vi erbjuder dig nu att delta i ett spännande Sungrow webinar. Under detta evenemang kommer vi att utforska och förklara de senaste innovationerna inom hybrid växelriktare och laddboxar från Sungrow. Genom att delta får du insikt i hur dessa avancerade teknologier kan optimera din energianvändning, integrera solenergi och batterilagring samt underlätta övergången till elbilar. Anmäl dig nu för att säkra din plats och bli en del av denna informativa session där vi delar med oss av nyckelinsikter om framtidens energilösningar.
Solenergi

Innovativa hybridlösningar med Solis

KP Energy & Solis presenterar nyskapande strängväxelriktare och hybridväxelriktare. Vi kommer att täcka både nya och väletablerade Solis-lösningar och du kommer få en guidning genom Solis produktsortiment, monitoreringsplattform samt design tool för projektering.
Elbilsladdning

Framtidens laddlösningar med Charge Amps

Delta i vår spännande utbildning arrangerad av ChargeAmps och KP Energy för att fördjupa dig i den senaste teknologin för laddning i såväl bostäder som kommersiella fastigheter. Utforska våra produktlinjer, inklusive molntjänstintegration, lastbalansering och gröna laddalternativ. Bli en expert inom laddbranschen och förbered dig för en hållbar framtid.
Elbilsladdning

Upptäck Zaptec GO – ledande laddboxen inom säkerhet

Zaptec är ledande inom laddsäkerhet och laddstationerna är certifierade med högsta säkerhetsstandard och passar alla bilar. Lär dig mer om funktionerna, fördelarna och detaljerad förståelse för vilka faktorer du bör överväga vid val av en laddbox.
Solenergi

TJB – Komplett infästningssystem för lutande tak

Upptäck hur TJB kan göra ditt solenergiprojekt enklare och mer effektivt, med snabba lösningar och lätta produkter som sparar mycket tid på taket.
Solenergi

K2 monteringssystem för platta tak

Vi på KP Energy är glada över att meddela vårt senaste samarbete med K2, där vi gemensamt bjuder in till ett spännande webinar för att lansera det innovativa K2 monteringssystemet för platta tak.
Energilagring

Ferroamps smarta likströmsnät och stödtjänst

Under webinaret kommer en introduktion ges till Ferroamp och deras smarta likströmsnät. Vi kommer även diskutera utmaningarna som Sveriges elnät står inför och hur Ferroamp kan bidra till att lösa dessa problem. Dessutom kommer vi titta närmare på de stödtjänster som ingår i Ferroamps system, vilka kan vara till stor nytta för fastighetsägare.

Nyheter

Event

Besök oss på Elmia Solar

KP Energy kommer att närvara på Elmia Solar, Nordens nya mötesplats för solenergibranschen den 13-15 februari 2024.
Pressmeddelande

KP Energy – Pressmeddelande lansering Finland

KP Energy tar nästa steg i tillväxtstrategin – ny storsatsning på Finland
Pressmeddelande

1KOMMA5° och KP Energy inleder strategiskt partnerskap

Cleantechbolaget 1KOMMA5° och cleantech-grossisten KP Energy har tecknat ett långsiktigt samarbetsavtal för växelriktare och batterier från Sungrow.
Pressmeddelande

OKQ8 lanserar SunDay – med stöd av KP Energy

OKQ8 lanserar SunDay, en specialist inom solceller, energilagring och elbilsladdning som riktar sig mot fastighetsägare, industrier och bostadsrättsföreningar. KP Energy ger stöd i inköp och projektering.
Pressmeddelande

Kraftpojkarna blir KP

Kraftpojkarna byter namn till KP. Genom det nya varumärket öppnar vi upp för att möta nya marknader med ökade investeringar och tar ett steg närmare målet att accelerera omställningen till hållbar energi.
Event

Energifylld KP PartnerKickoff ger stark start på CleanTech-året

CleanTech-året rivstartade på KP PartnerKickoff med fokus på förnybar energi. Entreprenör och investerare Sara Wimmercranz inspirerade, medan paneldebatten kretsade kring energilagring och flexibilitet.