Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

KP Energy – Basutbildning

29 maj @ 08:00 - 1 juni @ 17:00

På KP Energy vill se till att våra kunder har en bra grundläggande förståelse för solenergi och hur man implementerar det på bästa sätt. Därför erbjuder vi vår basutbildning inom solenergi till alla våra kunder.

Vår basutbildning ger en grundläggande introduktion till solmarknaden och solenergiteknik samt går igenom de grundläggande komponenterna i en solcellsanläggning, energilagring och e-mobility. Utöver detta kommer vi också att lära dig mer om vad du ska tänka på när du projekterar en solcellsanläggning. Vi går igenom material och hållfasthetsberäkningar och fördjupar oss sedan i lagar och regelverk samt besiktningar. Det är viktigt att tänka på alla dessa faktorer för att se till att din solcellsanläggning är säker och hållbar på lång sikt.

Vi på KP Energy tror att utbildning är nyckeln till framgång. Genom att erbjuda vår basutbildning i solenergi hoppas vi ge våra kunder verktygen att utöka sin trygghet i sitt dagliga arbete. Utbildningen kommer att hålla i Malmö 29/5, Göteborg 30/5 och Västerås 1/6, du väljer den stad som passar dig bäst.

Det blir en värdefull heldag där vi lär oss tillsammans, nätverkar och givetvis bjuds det på lunch och fika!

Agenda

  • Introduktion solel & solmarknaden
  • Komponenter i en solcellsanläggning samt energilagring och E-mobility
  • Vad bör du tänka på i en projektering? Material- och hållfastighetsberäkningar
  • Lagar och regelverk samt besiktningar

Pris: 4995:-

Sista dag för anmälan sker en vecka innan utbildningstillfället.

Detaljer

Start:
29 maj @ 08:00
Slutar:
1 juni @ 17:00
Webbplats:
https://kpenergy.typeform.com/to/Kt9YmCAD